Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

Το παλιό και το νέο

Γνώριμο και φιλικό. Το παλιό συμβαδίζει με το γκρίζο και το βρεγμένο. Είναι όμορφο και στυλάτο. Πάει με καλό κρασί, ή ενα malt whiskey. Αποπνέει βεβαιότητα. Είναι classical.



Υστερα στρέφεις τα μάτια όχι πολι μακριά. Απλά στην άλλη όχθη του ποταμού. Βλέπεις το καινούργιο, το νέο, το μοντερνο. Πάει με τζιν αλλά και με ταγιέρ. Με trainers αλλά και με ψηλοτάκουνες γόβες. Βρεγμένο κι αυτό, αλλά όχι πολύ γκρίζο. Τυχαίο;



Το Λονδίνο είναι μια πόλη που τα κάνει όλα τα συνυπάρχουν αρμονικά. Οι μοντέρνες λείες γραμμές της σύγχρονης αισθητικής, λένε τις δικές τους ιστορίες δίπλα στα τόξα των παλατιών του παρελθόντος. Κι εγώ, κάθομαι και τις ακούω.

2 σχόλια:

Justine's Blog είπε...

A!Τί όμορφες οι φωτογραφίες σου απο την πόλη των μεγάλων αντιθέσεων αλλά και των εκπληκτικών συνθέσεων! Σε φαντάζομαι να τριγυρνάς στα πέριξ με βροχούλα και να σκέφτεσαι τις κορασίδες στο ίνγκλισ κάμπ!
Ωραία εμπειρία. Μην παραλείψεις να τις πάς και στο Μουσείο με τα Μάρμαρά μας.

paramythou είπε...

Ναι Ιουστινάκι μου γλυκό, ακριβώς έτσι έχουν τα πράγματα εδώ. Τριγυρνώ με βροχούλα στις γκαλερί αλλά δεν ξεχνώ και δεν θα παραλείψω. Επανέρχομαι στα Μάρμαρα ακριβώς στη σημερινή ανάρτηση. Φιλιά απο τη Γηραια Αλβιώνα